Concursul de sah: perioada 1-7 august 2011
Perioada de inscriere: 18-27 iulie 2011

Concursul de table: perioada 22-28 august 2011
Perioada de inscriere: 8-17 august 2011

Inscrierile se vor face pe baza cate unui bon fiscal de cumparaturi de minim 50 de lei dintr-unul din magazinele galeriei pentru fiecare concurs.

Pentru fiecare concurs premiile sunt:

Premiul I – 1 televizor LED diagonala 101 cm
Premiul II – 1 iPad 2
Premiul III – 1 iPhone 4

Inscrierile se fac in baza unui bon fiscal de cumparaturi de minim 50 ron dintr-unul din magazinele galeriei pentru fiecare concurs.
Regulamentul concursurilor poate fi gasit la Centrul de Informare din zona restaurantelor. Numarul efectiv de zile, ziua inceperii concursurilor, sistemul dupa care se vor desfasura si programul de desfasurare al fiecarei zile de concurs vor fi stabilite in functie de numarul de concurenti inscrisi imediat dupa incheierea perioadei de inscriere. Detaliile vor fi comunicate tuturor participantilor.

SIMULTAN DE SAH
Miercuri, 3 august 2011, ora 18:00, in zona restaurantelor din Centrul Comercial Orhideea, Marele Maestru International Constantin Ionescu va sustine un simultan de sah cu 10 jucatori.

Cei 10 participanti la acest simultan vor fi desemnati dintre cei inscrisi in concursul de sah prin tragere la sorti marti, 2 august, ora 12:00 la Centrul de Informare din zona restaurantelor din cadrul galeriei.

Bineinteles, la acest simultan demonstrativ este asteptat orice iubitor de sah pentru a vedea strategiile Marelui Maestru.

Centrul Comercial Orhideea