Va invitam duminica, 30 septembrie 2012, incepand cu ora 11 la magazinul Red Goblin de la Piata Universitatii, str. Coltei nr. 42, pentru un Concurs Small World. Pot participa pana la 15 concurenti, vor juca 4 sau 5 persoane la o masa (in functie de numarul participantilor) si vor fi 3 runde, a cate 80 minute fiecare. Concursul se joaca cu Small World, Small World Underground si extensia Tunnels, iar regulile vor fi cele din regulamentul standard al jocurilor, cu anumite completari ce vizeaza o buna desfasurare a concursului.

In fiecare runda se va juca: la o masa un joc de Small World, la o masa un joc de Small World Underground iar la o masa un joc de Small World + Small World Underground cu extensia Tunnels. in cazul in care vor fi mai putini participanti decat e necesar pentru a juca minim 4 persoane la trei mese, vor juca 4 sau 5 persoane la doua mese, iar in cazul in care se vor prezenta 11 participanti la concurs, va juca si o persoana din partea Red Goblin, dar care va ceda premiul (daca va fi cazul) urmatorului participant cu cel mai mare punctaj din concurs.

Asezarea la masa in prima runda se va face prin tragere la sorti, iar apoi rearanjarea pentru urmatoarele runde se va face astfel incat: fiecare concurent sa joace cu adversari diferiti (pe cat posibil), sa joace si la masa de 4 si la masa de 5 jucatori (daca va fi cazul) si sa joace fiecare dintre cele trei variante de joc din concurs (Small World, Small World Underground si Small World + Small World Underground cu extensia Tunnels). Aranjarea la mese se va hotari anterior concursului pe baza acestor criterii si nu se va face in sistem piramidal, dar punctele si procentajele obtinute de jucatori vor fi contorizate.

Fondul de premii reprezinta 50% din valoarea incasarilor din biletele de participare. Cea mai buna parte a lucrurilor este ca poate participa oricine la acest concurs, indiferent de cate ori a jucat Small World sau daca se intampla sa nu fi jucat vreuna din variantele din concurs. Regulamentele sunt foarte simplu de parcurs si de inteles, asa ca va asteptam cu mic cu mare la unul dintre cele mai asteptate concursuri de la Red Goblin!

Echipa Red Goblin