Plecand de la comentariul de aici si apoi continuand intr-un stil “nevinovat si copilaresc”, impreuna cu Alex de la Regina si Nebunul, am gasit subiectul unui alt concurs, in paralel cu cel deja lansat.

Am zis concurs? Pai asta inseamna inca un premiu, acesta fiind oferit de Regina si Nebunul! Miza este jocul de societate Carcassonne: The Castle!

Ghiceste care sunt toate cele trei jocuri ce vor fi oferite ca premiu in cadrul Concursului BGB 2 Ani din pozele “usor” distorsionate de mai sus. Denumirile celor 3 jocuri le trimiteti prin comentarii la acest articol. Ele vor fi publicate in ziua de 6 iulie 2011, atunci cand vom anunta premiile puse in joc.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti dintre cei care au ghicit toate cele 3 jocuri. Asta se va intampla in cadrul intalnirii BoardGames BLOG Night din Ceainaria Tabiet din data de 6 iulie 2011. Daca nu a ghicit nimeni toate cele 3 jocuri, vom trage la sorti din cei care au ghicit doar 2. In caz ca nu ghiceste nimeni 2 jocuri, extragerea se va face din cei care au ghicit un joc.

L.E. : Se va lua in considerare primul comentariu postat!