“You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation.” Platon 

Ne-am dat seama ca si adultii au nevoie sa se joace din cand in cand. Fie pentru a-si dezvolta anumite abilitati (gandire strategica, comunicare, stil de negociere), fie numai pentru a se binedispune dupa o zi de munca. Pentru ca vrem sa incepem saptamana cu dreptul, in fiecare seara de luni, incepand cu ora 19:00 are loc in ceainaria Ceai et caetera din Brasov, intalnirea pasionatilor de jocuri pe tabla (boardgames). Se vor prezenta jocuri noi si pe parcurs speram sa cream o comunitate de jucatori impatimiti.

Brasovenii pasionati de boardgame-uri sau care vor sa afle mai multe despre acest tip de divertisment, se pot cunoaste si intalni prin intermediul acestui club. Aceasta modalitate  presupune legarea unor prietenii noi, o extindere a ariei de persoane cunoscute carora le place sa se joace.

Membrii au bineinteles atat drepturi, cat si obligatii. Pot alege sa joace orice joc care apartine clubului. La intalniri, membrii pot folosi orice joc detinut de club atat in cadrul ceainariei, cat si sub forma de imprumut pentru acasa. Pot aduce prieteni sa le prezinte clubul si jocurile.

Totul in schimbul unei taxe lunare de 20 RON din care se vor achizitiona jocuri / extensii noi in club si se vor inlocui jocurile stricate in urma folosirii intense. Obligatia principala este de a pastra jocurile in cele mai bune conditii.

Pentru achizitionarea de jocuri / extensii noi, decizia va fi luata de membrii clubului prin vot si recomandari.

P.S.: Vor ramane in continuare gratis la dispozitia clientilor ceainariei, jocurile : Colonistii din Catan – baza, Carcassonne, Ticket to Ride Europe, Dixit. 

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul nostru: http://ceaietc.ro/boardgames#club 

Grupul comunica prin intermediul unui grup creat pe platforma Google Groups : http://groups.google.com/group/club-boardgames-brasov