L.L.E. Se pare ca nu s-a dorit un clasament sau ca puntul de plecare a fost unul gresit.

L.E  Clasamentul se va face in functie de tematica jocului, dar cu mentiunea numarului de jucatori.

Am vorbit ieri cu un prieten si ma intreba ce joc stiu si este ok, dar sa fie pentru 6 persoane, sau pentru 2 persoane. Sincer, am ezitat un pic. Nu stiam ce sa raspund.

Experienta noastra legata de boardgames este destul de mica (aproximativ 7 -8 luni). Am mai citit in stanga si in dreapta, am mai vb cu cei care ne-au trimis posturi, sau am mai citit review-uri pe Boardgamegeek .

Asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa facem un mic research cu ajutorul vostru, al celor care mai intra pe aici. Ne puteti trimite un top 3, personal, in functie de numarul maxim de jucatori (pentru 2, 3, 4, 5, 6 jucatori). Le vom strange pe toate, iar apoi vom pune un sistem de vot aici pe blog.

Poate ca asa vom convinge mai multi jucatori sa isi faca simtita prezenta aici pe blog. Postul despre “Importanta comentariilor pe BoardGames BLOG” ne-a confirmat faptul ca am reusit sa aducem un suflu nou pe piata de boardgames din Romania in incercarea de a oferi documente in limba romana pentru diferiti jucatori.

In speranta ca vom beneficia de experienta voastra in jocurile de societate, asteptam propunerile de top 3, in functie de numarul de jucatori maxim admisi. Se accepta si jocuri ce nu au variante oficiale, dar se pot juca in numar mai mic sau mai mare de jucatori decat cei mentionati in regulamentul oficial.

Pentru a nu va influenta, clasamentul nostru, se va posta la sfarsit. Perioada pe care se va desfasura aceasta actiune se va incheia pe data de 15 decembrie 2009. Astfel, de sarbatori, putem sa luam cadou la cei dragi un boardgame si sa avem un pic de ajutor in alegerea lui.