Va spun din start, ce voi scrie in continuare sunt doar cateva lucruri pe care am vrea (echipa BGB) sa le gasim pe paginile produselor comercializate de magazinele on-line de board games din Romania. Poate cineva citeste aceste randuri si va incerca sa le introduca, asta daca li se vor parea interesante.

Hai sa incepem:

1. Dimensiunile cutiilor de jocuri
Nu stiu daca sunt multi cei care se uita dupa asa ceva, dar noi, atunci cand aflam de un joc nou, am vrea sa stim cam ce dimensiuni are cutia in care vine, ca sa stim daca ne trebuie un raft nou, sau trebuie sa gasim alt loc pentru joc, in eventualitatea ca il vom cumpara.

2. Greutatea jocului
Cam greu de aflat aceasta informatie, mai ales ca nici toate site-urile producatoare nu ofera asa ceva, doar pe Amazon am mai vazut la cateva jocuri aceste detalii trecute.

3. Dimensiunile cartilor, asta daca sunt jocuri ce folosesc asa ceva
De ce? Poate sunt unul din boardgamerii care isi cumpara sleeve-uri pentru aproape toate jocurile si vreau ca atunci cand comand un joc, sa comand si sleeve-uri, sa nu mai fie nevoie sa intru pe alte site-uri sa ma documentez, mai ales ca am vazut ca in ultima perioada au aparut in oferta tot mai multe sleeve-uri de diferite dimensiuni.

4. Link-uri catre prezentari/review-uri scrise in limba romana sau regulamentul tradus
Normal, daca nu sunt link-uri catre blogurile/forumurile concurentei 🙂 . In acest an (2011), au aparut nu mai putin de 3 bloguri noi dedicate fenomenului boardgames: Ce Jucam, BoardGamers sau Going Cardboard; cred ca se gasesc si la noi si la ei destule review-uri/prezentari/regulamente traduse la multe din jocurile comercializate la noi.

Noi pentru moment cam atat am vrea sa gasim, voi? Ce v-ar placea sa vedeti pe site-urile magazinele on-line de board games din Romania ?

Sursa foto: whereami.org