Sambata asta la Lex Hobby Store a fost agitatie.

S-a jucat 2HG Sealed (Two Headed Giant de M14). S-au format echipe de cate 2 jucatori, fiecare primind 8 boostere din cel mai nou set de Magic: The Gathering si si-au facut cate un pachet de 40 de carti.

Regulile de 2HG sunt putin diferite fata de jocul “normal” de Magic, cele mai importante fiind ca viata este comuna, deck-urile partenerilor sunt comune si jucatorii se pot apara cooperativ. A fost foarte distractiv.

La board games lumea a fost curioasa de cum e Star Wars LCG. S-au jucat cateva jocuri de Steam: Rails to Riches, un joc tip pick up and deliver (Railways of the World sau mai noul Kings of Air and Steam).

Innovation a facut furori, un alt joc marca Iello, care se pare ca o sa ne uimeasca cu jocurile lor din ce in ce mai mult. Putin greoi la inceput, jocul devine foarte interesant odata ce prinzi ce si cum, iar cu noua extensie, Echoes, promite a fi un hit in continuare.

Nu se putea fara ca lumea sa joace Regele din Tokyo si Tzolk’in: Calendarul Maias, cele mai noi jocuri disponibile in limba romana.

Daca esti din Iasi si vrei sa ai si tu parte de o sambata asa de faina, urmareste-ne pe Facebook pentru a vedea cand se mai organizeaza astfel de evenimente.

Nu uita ca poti veni oricand in timpul programului pentru a te juca cu prietenii orice joc din colectia Lex Hobby Store! Colectia o poti vedea aici.

O zi intreaga de distractie este 10 lei si primul suc e gratuit. Daca ai Free Board Game Pass… well… e GRATIS :)! (Free Board Game Pass se ofera la fiecare achizitie de board games de peste 100 lei).

Si ca sa va dati mai bine seama cum ne-am distrat, aveti mai jos cateva poze. Enjoy!



Echipa Lex Hobby Store