Pentru a sarbatorii cresterea comunitatii de jucatori Ticket to Ride si aniversarea a 10 ani, cei de la Days of Wonder au organizat un concurs de design harti pentru jocul de societate Ticket to Ride avand ca premiu suma de 10.000 USD pentru cea mai buna harta!

612 fani Ticket to Ride si designeri aspiranti din 40 de tari si-au trimis lucrarile, sperand ca pe langa cei 10.000 USD sa-si vada harta tiparita colectia de harti Ticket to Ride ce se va lansa la Essen Spiel 2011, alaturi de o harta pentru echipe pana la 6 jucatori, creata de designerul Alan R. Moon, tatal seriei Ticket to Ride.

Un proces de evaluare a scos 2 creatii exceptionale, astfel ca cei de la Days of Wonder au dublat premiul si au ales 2 castigatori!

Felicitari le merg catre François Valentyne din Toronto, Canada, pentru harta sa cu Legendara Asie si catre Ian Vincent din Londra, UK, pentru harta sa ce exploreaza Subcontinentul Indian. Fiecare din cei 2 castigatori va primi cate 10.000 USD si isi va vedea creatia in volumele din colectiile de harti viitoare.

Ambele volume din colectia de harti vor avea 2 harti diferite pe o tabla de joc fata-verso.

Volumul 1 – Ticket to Ride Asia

Volumul 1 – Ticket to Ride Asia, va contine harta lui Alan R. Moon pentru echipe (4 sau 6 jucatori) si legendara harta a Asiei pentru 2-5 jucatori ce vor construi prin trecatorile din Himalaya.

Volumul 2 – Ticket to Ride India

Volumul 2 – Ticket to Ride India, va pune 2-4 jucatori sa se intreaca pentru bonusurile “Marelelui tur al Indiei” si va aduce si harta Elvetiei de 2-3 jucatori ce nu a mai fost tiparita de ceva vreme.

 

Aceste extensii vor avea nevoie de componentele si cartile de trenuri de la Ticket to Ride sau Ticket to Ride Europe.

Volumul 1 se va lansa la Spiel 2011, Essen, iar volumul 2 se va lansa prin decembrie 2011.