Intrebarea cu numarul XY este… Neah… S-A TERMINAT! 😀


Timp de 10 zile, boardgameri din toata tara au fost trup si Refresh (F5) cu noi, primul blog de board games din Romania! 50 de intrebari diabolice au fost nascocite de mintile noastre cretze pentru a vedea cat de pasionati sunteti si cat de mult va doriti sa castigati! Majoritatea au vazut in concursul nostru un joc si au incercat sa obtina cat mai multe Puncte de Victorie.

Am aflat ca in tot acest timp, unii dintre voi au renuntat la orele de somn bine meritate, si-au neglijat/stresat partenerii de viata, s-au dus cu emotie la toaleta, gandindu-se in tot acest timp la un singur lucru: “Oare cand o sa fie urmatoare intrebare?”.

Stim ca nu o sa recunoasteti oficial si o sa negati aceasta perioada din viata voastra :), dar dovada sunt comentariile voastre: 772 de comentarii postate in cadrul concursului (incluzand intrebarile puse de voi si comentariile suplimentare).

Unii dintre voi au renuntat dupa primele zile, insa noi ne-am dorit sa fie si un concurs de rezistenta 😀 .

Si cum articolul are in titlu cuvantul “Castigatorii…“, nu o sa va mai retin si o sa anuntam in mod oficial scorul final (stim ca unii deja si-au calculat punctajul 🙂 ). Oare putem noi ca oameni sa adunam toate punctajele obtinute de la toate cele 50 de intrebari? Nu stiu, dar Oaia Neagra a reusit si a facut clasamentul de mai jos!

Castigator la puncte si cel mai sus pe podium dupa 10 zile de agitatie continua… Octaviaaaaan Caimacaaaaan! Locul I! A reusit sa acumuleze prin combinatii de clickuri si neuroni pusi la treaba 130 de puncte! Un voucher de 200 de lei poarta numele tau la casieria BoardGames BLOG! 😀

Il urmeaza indeaproape Pauuuuun Petroneeeeel! Cu 122 de puncte ocupa Locul II si isi poate planifica deja voucherul de 150 lei pe ce jocuri se va duce!

Pe Locul al III-lea, Cristiiiiina Soareeeee! O domnita ce s-a duelat cu inversunare in clickuri si a strans 96 de puncte va avea la dispozitie 100 Lei pentru a-si mari colectia cu ce jocuri doreste!

Nu stiu cat de mult v-ati distrat in timpul concursului si mai ales asteptand intrebarile, dar pe noi ne-a bucurat sa vedem ca unii dintre voi ati rezistat pana la sfarsit si ati raspuns chiar daca nu mai aveati sanse sa va clasati pe unul din cele 3 locuri premiate.

Pentru pasionatii de foi de calcul, avem aici clasamentul si punctajul final.


Multumim tuturor celor care au participat si ne-au vizitat, stiu ca deja va este dor de noi si ca o sa ne cititi in fiecare zi de acum incolo! 😀