In perioada 13 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012 am avut un concurs pentru voi, cei care aveti unul din jocurile Small World sau Small World Underground, premiile fiind 2 extensii Small World: Tunnels.

Desi initial conditia esentiala era sa aveti ambele jocuri si sa ne lasati un comentariu in care sa ne spuneti minim 5 caracteristici pozitive/negative ale jocului, pentru ca nu am avut persoane care sa aibe ambele jocuri, Acidutzu ne-a convins sa renuntam la acea conditie, propunand o noua varianta de folosire a extensiei Small World: Tunnels.

Chiar daca am scris ca se vor trage la sorti cele 2 extensii, pentru initiativa si perseverenta, prima extensie merge la….Acidutzu! Asteptam regulile detaliate pentru megavarianta propusa doar pt SW -> plansa de 4-5 jucatori + tuneluri+ plansa de 2-3 jucatori => SW de 8 jucatori!!! 😀

De ce? Pentru ca de ele va avea nevoie si Catrinel S., castigatoarea celei de-a doua extensii! Catrinel a fost extrasa prin tragere la sorti de aceasta data.

Multumim tuturor participantilor, iar pe castigatori ii asteptam cu impresii dupa primul joc de Small World impreuna cu extensia Small World: Tunnels! Cine este din Bucuresti, ne poate face o vizita Miercuri in Ceainaria Tabiet sa-si ridice premiul, daca nu, o adresa de livrare pe mailul de contact!