Carcassonne, orasul din sudul Frantei, a fost fondat pe o ruta importanta ce lega Mediterana de Atlantic. Datorita locatiei strategice, orasul a fost des atacat si a cunoscut multi conducatori. Ca rezultat al acestei istorii tumultoase, orasul a devenit faimos pentru fortificatiile sale romane si medievale.

Dezvolta regiunea din jurul orasului Carcassonne si plaseaza-ti discipolii pe drumuri, in cetati, in manastiri sau pe pasuni. Pentru a castiga jocul, foloseste-ti indemanarea si talentul in dezvoltarea zonei si in amplasarea hotilor, cavalerilor, calugarilor si, respectiv, a fermierilor. Jucand Carcassonne, vei avea parte de noi provocari dupa fiecare runda!

O prezentare detaliata a jocului de societate Carcassonne gasiti la noi pe blog aici.

Cei interesati de regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Carcassonne, il pot descarca direct de aici. Regulamentul contine si regulile de joc pentru folosirea extensiilor “Hanuri si catedrale”, “Negustori si constructori”, “Printesa si balaurul”, “Turnul”, “Abatie si primar”, “Catapulta”, “Contele, regele si balaurul” si a fost tradus de cei de la www.cutia.ro .