De multe ori se intampla sa avem chef de jucat ceva scurt, sa nu dureze mult asezarea pieselor pe tabla si sa fie destul de antrenant. Pentru ca CINEVA trebuia sa-si ia revansa (aici si aici), ne-am decis sa ne duelam intr-un joc rapid de Carcassonne.

Dupa ce am asezat rapid piesele pe tabla, Carmen a ales adeptii de culoare galben, iar eu, ca de fiecare data, pe cei de culoare negru (daca nu exista mov, ma multumesc si cu negru 😀 ).

Jocul l-am inceput eu, fiind cel mai mic si mai ales ca eu trebuia sa aleg cine incepe :D. Cum s-a nimerit un jeton de cetate iar piesa din mijloc are o portiune din acest tip, mi-am inceput voios constructia.

Carmen cred ca are o afinitate pentru campiile de langa orase; iar s-a asezat bine-mersi pe campie cu 3 tarani.

Dupa lupte seculare, am reusit sa inchid si eu marea cetatea inceputa initial si scorul era in acest moment de 75 la 67, moment in care nu am mai tinut cont de adeptii culcati pe iarba ai adversarului si m-am concentrat pe facut puncte.

Si Carmen a avut o constructie notabila: un drum lung de 9 puncte.

Situatia se prezenta destul de bine pana in momentul cand spre sfarsit, Carmen mi-a dezvaluit strategia ei si cum o sa ma bata (mai erau 3-4 piese): avea tarani pusi in asa fel incat sa puncteze de doua ori pentru orasele complete.

Se pare ca a reusit in cele din urma cu aceasta strategie, scorul final ramanand la 119 – 109 pentru ea.

Mai jos aveti pozele din timpul infruntarii, in ordinea cronologica a evenimentelor prezentate.