In articolul de ieri va povesteam de primul joc de Carcassonne in 2 jucatori. Dupa experienta de Vineri seara, Duminica am decis sa-i ofer revansa Oitzei mele, asa ca iar am scos la vedere cartonasele de Carcassonne pentru a ne duela in constructii si adepti. Si la acest joc am mers pe noroc, desi il cam folosisem jocul trecut.

Amandoi am fost mai rezervati in utilizarea si blocarea Meeplesilor, dar tot am ajuns in situatia de a pune cartonase si doar atat, desi nu cred ca este ok sa ramai fara macar un adept ce se poate folosi la ocaziile aparute pe parcursul jocului.

Carmen a folosit aceeasi strategie de a culca adeptii pe campie si de-ai transforma in tarani, eu am mers pe ideea unui oras mare si frumos, ca la primul joc, cu multe puncte aduse spre sfarsit. La fel ca la jocul anterior, tot de o piesa aveam nevoie pentru a inchide orasul si soc! Am avut noroc! 😀

Se pare ca pana acum este o strategie buna, doar daca ai foarte mult noroc (stiu, mai bine as juca la Loto, daca tot am asa de mult noroc 🙂 ) Scor final: Carmen 68 de puncte, eu 81.De data asta, diferenta a fost mai mare, semn ca m-am descurcat mai bine, nu a fost doar noroc 100% (ma laud si eu, ce sa fac 🙂 ).

Ca o nota de final, Carcassonne se joaca destul de bine in 2 jucatori, mult mai repede si ofera o nota de amuzament, mai ales daca sunt 2 persoane destul de orgolioase si cu dorinta de castig.

Mai jos aveti pozele din timpul jocului, enjoy!