In 14 aprilie 2013, de la ora 14:00, la Papillon Café va avea loc Campionatul National de Carcassonne 2013, etapa locala Timisoara. Evenimentul este organizat de cutia.ro in parteneriat cu Fundatia Rubin si Papillon Café.

Primii 25% dintre participanti, in urma clasamentului obtinut la etapa locala, se califica in etapa nationala ce va avea loc in data de 05 octombrie 2013, in ceainaria Ceai et Caetera din Brasov. Castigatorul de la Brasov va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Carcassonne 2013 din Essen, Germania.

In cadrul campionatului se va folosi numai jocul de baza, fara nici o extensie (spre exemplu “Cercuri in lan”), iar partidele se vor juca in doi, ca la sah. Regulamentul oficial al jocului va fi cel din jocul original Carcassonne, editia in limba romana.

Inscrierile se fac la adresa de e-mail office@fundatiarubin.ro printr-un text care sa contina numele, prenumele, varsta si numarul de telefon.

Campionatul National de Carcassonne 2013 se adreseaza atat jucatorilor cu experienta, cat si celor care de abia au descoperit acest joc.

Pana la campionat se poate exersa in fiecare duminica, incepand cu ora 18:00 la Papillon Café, unde cutia.ro pune la dispozitia celor interesati Carcassonne plus multe alte jocuri de societate (Urzeala Tronurilor, Dominion, Citadele, Qwirkle, Pickomino, etc).

Regulamentul oficial al Campionatului National de Carcassonne editia 2013 se poate consulta aici.