Cei de la Cutia.ro ne-au anuntat ca au intervenit 2 schimbari in desfasurarea etapelor Campionatului National de Carcassonne 2012. Aceste schimbari sunt:

1. Etapele locale din Bucuresti, organizate de Ceainaria Tabiet si stabilite pe 15-16 septembrie 2012, se amana pana pe data de 30 septembrie 2012.

2. Dupa cum stiti, in regulamentul campionatului a fost specificata localitatea unde se va desfasura etapa nationala a Campionatul National de Carcassonne 2012. Din pacate, cererea organizatorilor nu a fost aprobata de catre Primaria Sibiu si au fost nevoiti sa se uite dupa alte posibilitati. Aici au sarit in ajutor partenerul Cutia.ro din Brasov, ceainaria “Ceai et caetera” si au oferit posibilitatea de a organiza evenimentul la ei. Despre aceasta schimbare, Tánczos András, administrator Lineart SRL, www.cutia.ro :

“Convingerea noastra este ca mutarea locatiei pentru eveniment la Brasov va fi benefica si pentru participantii competitiei pentru ca orasul Brasov este mai accesibil din toate partile tarii. Am dori sa-i multumim si prin aceasta cale ceainariei “Ceai et caetera” pentru ajutorul acordat in organizare.” – Tánczos András