Si anul acesta Red Goblin se va implica in oprganizare de etape locale de calificare ca parte a Campionatului National de Carcassonne 2014.

Experienta anilor anteriori ne-a invatat ca adesea se intampla ca o participare sa nu fie deajuns si experienta unui participant la nivel competitional sa fie insuficenta. De aceea dorim ca toti cei calificati la Red Goblin sa fie cei mai buni , si sa castige, si de aceea am creat doua formate numite mai departe Liga Carcassonne Red Goblin si LIga Mica Red Goblin.

Ambele au ca scop ca orice participant sa aiba suficente partide intr-un mediu competitional astfel incat in momentul la etapa nationala sa fie in forma. Formatul de liga presupune mai multe participari in cadrul aceluiasi format. Fiecare participant trebuie sa participe de cel putin doau ori in cadrul aceluiasi format fie Liga Carcassonne fie Liga Mica. Rezultatul final pe baza caruia se vor selecta participantii din partea Red Goblin se va face pe baza a celor mai bune doua rezultate la etapele de liga. Nu rezultatul individual al meciurilor va fi luat in calcul ci rezultatul etapelor.

Liga Carcassonne Red Goblin va loc atat in Bucuresti cat si in Cluj si are un set complementar de reguli la Regulamentul de baza al Campionatului de Carcassonne 2014. Va lasam sa descoperiti singurei particularitatile fiecarui concurs.
Datele evenimentelor sunt

Liga Mica in fiecare marti la Red Goblin Bucuresti si in fiecare Miercuri la Red Goblin CLuj si odat la 2 saptamanai Duminica atata in Bucuresti cat si in cluj.

 

carcassonne bucuresti marti 2014 carcassonne bucuresti duminica 2014   carcassonne cluj miercuri 2014 carcassonne cluj duminica 2014