Continuam cu povestea despre prima editie a festivalului The Gathering din Bucuresti.

Cei de la IDEAL BOARD GAMES au venit sa prezinte cele 2 jocuri din portofoliu: Colonistii din Catan si Reteaua Energetica. La stand prezenti Adrian cu sotia (sper sa nu ma insel 🙂 ) si pe masa aveau intense Catan si Reteau Energetica. Cu aceasta ocazie am aflat ca noi am jucat gresit pana acum Power Grid/Reteaua Energetica. In Faza 1 si 2 se scoate centrala cu valoarea cea mai mare. Astfel, in Faza 3, avem centralele cu numar mare. Logic, dar noi nu am inteles asa din regulamentul in limba engleza.

Am stat de vorba despre cele 2 jocuri, despre planuri de viitor si despre fenomenul boardgames in Romania. A ramas sa ne vedem la un Railroad Tycoon sau chiar un Catan, mai ales ca noi nu am jucat pana acum. Mai jos aveti cateva poze de la standul lor.

 

Cei de la Hobby Games au fost prezenti cu un stand maricel, cu o masa plina de miniaturi. La etaj se desfasurau concursuri de WarHammer 4000.  Cred ca trebuie sa vedem si noi cam despre ce este vorba cu aceste jocuri/colectie de miniaturi. Arata destul de interesant . Prea multe nu am ce sa zic despre ce am vazut. A intrebat muck la un moment dat cam cat costa tot ce era expus pe masa de la stand. Raspunsul a fost scurt: 100 milioane lei vechi. Asta da pasiune.  Mai jos aveti cateva poze cu standul si cu mesele de joc de la etaj.

 

 

Maine o sa va spun despre standul ActionFigure.ro si GameSStop/Pub 63 .