Catalogat in prezent ca unul dintre cele mai bine vandute jocuri video in acest an imediat dupa lansare, BioShock Infinite va avea si o versiune board game (joc pe tabla) – BioShock Infinite: The Siege of Columbia. Acesta va fi produs de editura Plaid Hat Games, designer fiind Isaac Vega.

2 pana la 4 jucatori vor explora atmosfera, caracterele si orasul Columbia dintr-o noua perspectiva, devenind astfel conducatorii factiunilor Fondatorii si Vox Populi (Vocea poporului).

Cu aceeasi succesiune de evenimente ca a jocului video, in BioShock Infinite: The Siege of Columbia jucatorii vor incerca sa preia controlul orasului. Vor aduna puncte de victorie pentru castigarea teritoriilor din oras si pentru completarea misiunilor, totul in timp ce se vor lupta cu adversarii si Booker, vor incerca sa o influenteze pe Elizabeth, comandand o armata formata din miniaturi detaliate precum Songbird si Airship.

BioShock Infinite: The Siege of Columbia – Miniaturi


BioShock Infinite: The Siege of Columbia – Asezare componente


BioShock Infinite: The Siege of Columbia – Carte promotionala


In BioShock Infinite: The Siege of Columbia, fiecare jucator isi va folosi deck-ul sau unic pentru a influenta evenimentele mondiale, sa-si construiasca armata, sa colinde orasul folosind reteaua Sky-Line.

Momentan nu se cunoaste o data sigura de lansare, dar se pare ca acesta va aparea pe piata in acest an (2013).

sursa foto