Precomenzi798

A aparut catalogul lunii iulie! Vrem sa fim alaturi de tine pentru ca stim ca este foarte importat sa-ti oferim cele mai interesante jocuri, la cele mai bune preturi.

Venim in sprijinul comunitatii de board gamers cu un sistem unic de precomenzi care-ti ofera posibilitatea sa cumperi jocurile cu pana la 25% mai ieftin, simplu si rapid.

Avem peste 1000 de produse pe care le poti precomanda! Grabeste-te, urmatorul termen de plasare a precomenzii este 25 iulie!

Catan798

Stim ca extensia Orase si Cavaleri este preferata voastra, asa ca o regasiti in urmatorul concurs Colonistii din Catan de la CBG (sambata, 19 iulie, ora: 12:30). Sunt 28 de locuri disponibile iar taxa de participare este de 25 lei/persoana.

Primii 5 norocosi vor pleca acasa cu premii in valoare de 420 leiPartenerul oficial al evenimentului este Ideal Board Games.

SundayMagic798

Comunitatea Magic the Gathering de la CBG se mareste pe zi ce trece (detalii pe MTG at CBG). Astfel, desfasuram deja urmatoarele evenimente pentru voi:

In fiecare marti seara: Constructed Modern
In fiecare joi seara: Commander – Multiplayer Casual for Fun
In fiecare vineri seara: Friday Night Magic.

Ca evenimente unice, amintim:

Vineri, 18 iulie: Release M15 – Booster Draft 3X M15
Duminica, 20 iulie: Sunday Magic for Beginners

benner Games of Thrones 20 iulie, 798px

Ne-am luat un puzzle captivant la sala de joaca! Te invitam sa-l descoperim si sa lucram impreuna la el! Duminica, 20 iulie, incepand cu ora 13:00, te asteptam la sala de joaca sa-i dam de cap spectaculosului Game of Thrones: Puzzle of Westeros 4D!

Participarea este gratuita si sunt 6 locuri disponibile.

strand-cara

Raspandim board games peste tot! Incepand de sambata ne gasiti in fiecare week-end la Complexul Titan Cara, unde le punem la dispozitie amatorilor de balaceala cele mai populare jocuri.

Mai multe detalii despre evenimentele si promotiile CBG gasiti pe site sau pe paginile de Facebook: CreativeBoardGaming si MTG at CBG!

Va asteptam!