Duminica 17 iunie 2012 cei de Red Goblin au organizat in locatia de la Universitate pentru a doua oara un concurs de A Game of Thrones LCG care a durat aproximativ 6 ore, intre 13:00 si 19:00. De data aceasta regulile au fost putin modificate pentru a creste competitivitatea.

Au fost permise deckuri de minim 60 carti formate din 3 x core set si oricare deluxe edition. Au participat 8 jucatori, unii din cei de data trecuta si altii noi. Numarul de jucatori a fost par prin regulament pentru a imbunatati sistemul Swiss ce ar fi permis si numar impar de jucatori. Taxa de participare a fost de 20 ron si fondul de premii a fost 80 ron.

S-au disputat 4 runde in sistem piramidal, apoi semifinala si finala. Un jucator era declarat castigator daca in limita a 50 minute reusea sa stranga 15 power. In aceasta situatie castigatorul primea 5 puncte, iar pierzatorul 0. Nu au fost inregistrate egalitati in limita celor 50 de minute si nici nu s-a depasit timpul de joc, toti concurentii stiind foarte bine regulile.

Jucatorii au fost:
Locul I: Alex M. – Stark 3+1, 66+15 (meciuri castigate+finala mare, power acumulat+finala mare)
Locul II: Cristi R. – Lannister 4+0, 88+0 (meciuri castigate+finala mare, power acumulat+finala mare)
Locul III: Andrei I. – Martell 4+?, 65+? (meciuri castigate+finala mica nejucata, power acumulat+ finala mica nejucata)
Locul IV: Daniel R. – Targaryen 2+?, 43+? (meciuri castigate+finala mica nejucata, power acumulat+ finala mica nejucata)
Locul V: Mihai O. – Stark 2, 38 (meciuri castigate, power acumulat)
Locul VI: Alex T. – Baratheon 2, 37 (meciuri castigate, power acumulat)
Locul VII: Cosmin M. – Lannister 1, 50 (meciuri castigate, power acumulat)
Locul VIII: Dan D. – Baratheon 0, 27 (meciuri castigate, power acumulat).

Desi echipa BoardGames BLOG nu a participat la evenimentul organizat decei de la Red Goblin, avem pentru voi cateva poze.

 

 

 

Pentru mai multe poze, vizitati pagina de Facebook si pagina evenimentului.