Disclaimer: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Pentru intelegerea lui deplina si amuzament, urmariti inainte stirea de la care am plecat.

Dragi boardgameri,

In seara asta, la Stirile Pro TV, am vazut ca exista preoti care sunt de acord sa sfinteasca orice, atat timp cat sunt remunerati corespunzator.

Normal, asa cum sta bine unui Wannabe board gamer de level 3, m-am gandit instant la colectia de jocuri de societate. Da! Board game-urile trebuie sfintite!

De ce sa nu le citim o rugaciune si sa fie jocurile ferite de julituri, sa fie ferite de cei rai care toarna lichide pe ele, sa fie binecuvantate cu o rejucabilitate foarte mare si ferite de pierderea componentelor prin tot felul de colturi intunecoase si uitate.

Si daca ne gandim la stirea mai sus mentionata, cum pentru sfintirea unui video chat scapam ieftin, cu doar 300 lei, pentru o colectie de jocuri nevinovate si cumintele, 150 lei e o suma foarte potrivita, ba chiar poate reusim chiar sa “donam” preotului un card game mai ieftin din colectie pentru infaptuirea sfestaniei.


Imi si inchipui cum vine preotul sa binecuvanteze minunatele creatii ludice…

“Binecuvanteaza, Doamne, colectia robului tau Costy de la BoardGames BLOG, primul blog de boardgames din Romania…”

“Parinte, ai grija cu aghiazma, ca n-am asigurare pe jocuri!” :))

Lipsesc vreo 2 zile, ma duc in Teleorman… 😀

sursa foto