In acest week-end, CBG organizeaza trei evenimente la care nu puteti lipsi. Locatia este bineinteles aceeasi, mai exact B-dul Unirii, nr 14, Bucuresti.

Sambata, 31 august 2013, incepand cu ora 14:00, veti putea alege intre fascinantul univers A Game of Thrones si mult apreciatul Dungeons and Dragons. Mai exact, va avea loc un concurs de Agot LCG ale carui reguli vor fi in conformitate cu ultimul Regulament FFG (taxa de participare – 20 lei/persoana, iar premiul va fi un voucher de cumparaturi la CBG) si un Encounter de Dungeons and Dragons, versiunea 4.0, la care taxa de participare este de 15 lei (cu o racoritoare inclusa).


Duminica, 1 septembrie 2013, incepand cu ora 13:00, va avea loc un nou eveniment la Agot LCG, dar de data asta pentru incepatori. Spre deosebire de evenimentul precedent organizat de CBG pe 11 august 2013, la acesta sistemul de joc va fi Melee. Insa organizarea va fi aceeasi, mai exact regulile jocului vor fi explicate la inceput, iar pe tot parcursul jocului veti primi suport si lamuriri din partea echipei CBG.

Inscrierea la oricare dintre cele 3 evenimente se poate face la 0736.465.213 sau contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook .

Va asteptam!

Echipa  CBG