World of Tanks: Rush este un joc de carti de tip Deck-building construit in jurul celebrului joc on-line World of Tanks ce a atras in mai putin de 3 ani peste 60 de milioane de jucatori (iunie 2013).

In aceasta varianta ce foloseste mecanici precum Card Drafting, Deck / Pool Building si Hand Management, 2 pana la 5 jucatori se vor putea lupta construind o armata de tancuri. Scopul jocului este de a strange cat mai multe medalii prin distrugerea tancurilor inamice(1 medalie pentru fiecare tanc distrus), a bazelor adversarilor (3 medalii pentru fiecare baza) sau prin indeplinirea obiectivului final (5 medalii).

Multumita celor de la Le & Le Games, World of Tanks: Rush va fi editat si in limba romana. Cu putin noroc, ne vom putea “ataca” in ianuarie 2014, jocul putand fi cumparat din magazinele de specialitate la pretul de aproximativ 100 lei.



Pe langa cele 212 carti din care va veti putea face deck-urile de joc si regulamentul de joc in limba romana, cei care vor achizitiona World of Tanks: Rush vor primi bonus si un cod ce va putea fi folosit in jocul on-line. Conform spuselor celor de la Le & Le Games, acest cod va va aduce un tanc in plus si un loc de tanc in hangar.

La atac!!! 🙂