Incepand cu data de 2 aprilie 2012, actorul Will Wheaton va fi gazda unui show video web: Tabletop. Cunoscut pentru rolul sau din serialul Star Trek: Next Generation si mai recent pentru aparitiile in serialul The Big Bang Theory in postura adversarului nesuferit al lui Sheldon Cooper, Will este recunoscut pentru pasiunea sa pentru jocurile de societate.

Pe blog-ul actorului am gasit o scurta prezentare:

Tabletop isi propune sa arate prin exemple clare cat de multa distractie este atunci cand jucam board games (jocuri de societate). Vreau sa arat ca jucatorii nu sunt o simpla adunatura de ciudati ce nu se pot uita in ochii tai atunci cand vorbesti cu ei si ca intalnirile ce au ca scop o seara de jocuri inseamna la fel de multa socializare ca atunci cand te intalnesti cu prietenii sa te uiti la meciuri, sa joci poker, sa participi la un Lan Party, sau orice altceva fac impreuna cei care nu se joaca. Vreau sa indemn oamenii sa incerce jocurile de societate si sa indepartez eticheta negativa asociata jocurilor si jucatorilor.

Sunt foarte sigur ca vom reusi sa facem asta. Inca din a doua zi de productie, membrii echipei luau jocuri din colectia noastra pentru a le juca in pauza de masa. Toti asistentii de productie au devenit pasionati de jocuri!” Will Wheaton

Show-ul Tabletop va putea fi urmarit pe canalul oficial Youtube . Mai jos aveti trailerul video pentru emisiune. Enjoy!