Dupa ce v-am prezentat componentele jocului de baza Rattus, in cele ce urmeaza, o sa va prezint componentele extensiei Rattus Pied Piper si o sa va spun cateva cuvinte despre ce aduce nou aceasta.

12 noi personalitati sunt pregatite sa faca orice pentru a ajuta populatia care inca se mai lupta cu Moartea Neagra. O parte dintre ele, precum Regina si Imparatul, se folosesc de bani si putere pentru a fi de folos. Alte personaje, precum Calugaritele si Episcopul, se folosesc de istetime si credinta pentru a ocoli ciuma. Pied Piper recurge la magie, vrajitorii si fluierul fermecat pentru a feri populatia de sobolanii purtatori de moarte.

Extensia Rattus Pied Piper contine:

2 piese Episcop din lemn

3 piese Calugarite din lemn

3 piese Zid din lemn

12 Carti de Clasa

10 token-uri cu potiuni

1 regulament

Si de aceasta data, la fel ca in jocul de baza, calitatea componentelor este neschimbata. Scopul tau este acelasi, daca vrei sa castigi la sfarsitul jocului, trebuie sa ai cei mai multi oameni ramasi pe harta Europei. Te folosesti de noile puteri si de alte abilitati speciale ale celor 6 clase, avand la dispozitie cate 2 personaje din fiecare.

Mai jos aveti o galerie foto ce prezinta in detaliu componentele enumerate mai sus. Enjoy!

Jocul de societate Rattus ne-a fost oferit spre testare de catre Taraba de Jocuri si se poate achizitiona in aceasta perioada impreuna cu extensia Rattus Pied Piper la pretul promotional de 159 Lei.