exodus-expansion_nmqw6u

Dupa ce au lansat in 2013 editia revizuita a jocului Exodus: Proxima Centauri, cei de la NSKN Games ne pregatesc o extensie pentru acesta.

Dupa un razboi nuclear devastator, sase factiuni uname cauta adapost in sistemul Centauri. Fiind aproape de disparitie, oamenii sunt salvati de civilizatii superioare, Centurionii, si fiecarei factiuni ii este oferit un start nou pe o planeta noua. Dar atunci cand Centurionii isi anunta plecarea din sistem, razboiul pentru putere incepe din nou.

In jocul Exodus: Proxima Centauri, cele sase factiuni se lupta pentru dominare intr-un board game epic de constructie de imperiu, incercand sa cladeasca un nou imperiu uman din cenusa civilizatiei Centauriene. Fiecare jucator isi va construi propria flota de nave customizabile si va cuceri planete, va lupta cu rezistenta Centauriana si cu alti jucatori, vor negocia si vota decizii politice, vor studia tehnologii Centauriene si multe altele.


Extensia va aduce cele 6 Factiuni promise si un sistem de joc asimetric. Mai multe detalii despre aceasta gasiti pe blogul oficial, tot acolo putand sa votati si unul din cele 5 nume propuse:

Exodus: Divergence;
Exodus: Edge of Extinction;
Exodus: Factions;
Exodus: Interstellar Conflict;
Exodus: New Order.

Indiferent de numele ales de cei care voteaza, extensia pentru Exodus: Proxima Centauri va fi lansata in 2015.