Cel de-al doilea joc primit cadou cu ocazia zilei de nume de la prieteni este un joc de societate ce se poate juca tot in maxim 2 jucatori: Mr. Jack .
Aparut in 2006, jocul a fost creat de Bruno Cathala si Ludovic Maublanc.

Informatii joc:

Limba: Engleză
Tipul produsului: Boardgames
Categorii: Familie, Pentru incepatori
Complexitate: Mica
Durata: 30 de minute
Fabricant: Hurrican
Informatii aditionale: Deductie
Nr. de jucatori: 2
Varsta: Incepand cu 10 ani

Descriere joc:

Unul dintre cei doi jucători îl va reprezenta pe Jack Spintecatorul, care va fi unul dintre cele 8 personaje din joc. Acest jucator stie identitatea acestui personaj şi obiectivul lui este de a fugi din district, cât mai repede posibil (sau să evite sa fie acuzat timp de opt ture). Celălalt jucator reprezinta un anchetator independent (ce nu este reprezentat pe tabla), care încearcă să ghicească identitatea lui Jack. Dar el poate face doar o acuzaţie pe tot parcursul jocului!

Pe parcursul fiecărui tur jucătorii muta caracterele, folosind puterile lor speciale, plasându-i fie în umbra sau lumina. La sfârşitul fiecărui tur, martorii declara dacă Jack este vizibil (in lumina, sau adiacent la altul dintre caractere) sau nu (singur in umbra). Acest lucru permite anchetatorului să ştie care caractere sunt nevinovate. Se va continua aşa, cu anchetatorul încearcând să elimine suspecţi în timp ce Jack încearcă să scape. Intuiţia, logica şi sângele rece vor fi necesare pentru fiecare dintre cei doi participanţi.

Mai jos aveti o galerie foto ce prezinta in detaliu componentele acestui joc de societate (board game).