Format: Mini Master
Taxa: GRATUIT, cu prioritate pentru jucatorii noi
Locatie si ora: Lex Hobby Store de la 12:00

Mini Master e un mod nou si numai bun pentru a introduce noi jucatori in lumea Magicului. Este un format limited, rapid, gratuit.

Fiecare jucator va primi 1 booster M12 si 15 basic lands (cate 3 din fiecare). Fara sa se uite la ce carti are in booster (exceptand token-ul) va amesteca land-urile cu cele 15 carti si va intra in turneu. Pentru fiecare win va primi inca un booster pe care il va putea adauga in deck-ul sau (limita de 40 de carti).

Promotie Deckbuilder’s Tool Kit:

                                

Primii 4 clienti ce vor cumpara un Deckbuilder’s toolkit vor primi un tricou. Deckbuilder’s toolkit sunt produse indicate pentru jucatorii noi.

Carti cu coduri pentru Duels of The Planeswalker 2012 

                                            

Fiecare jucator ce se va inscrie la Mini Master va primi un cod pentru ce platforma vrea el (PC, XBOX sau PS3), cod cu care va putea intra in posesia unui “item” digital de pe contul lui de pe platforma respectiva a jocului Duels of the Planeswalkers 2012.

Avand in vedere ca este un eveniment GRATUIT (fiecare jucator va pleca acasa cu boosterele castigate), puteti sa aduceti orice prieten/cunostiinta/ruda ca sa incerce Magic the Gathering.

La înscriere au prioritate jucatorii noi. Totusi, în functie de locurile disponibile, oricine poate participa!

Mai multe detalii gasiti pe Forumul Lex Hobby Store.