Formatul Magic Celebration va fi Mini-Master (cunoscut si ca “Pack Wars”)

Regulile sunt simple:

La inceputul concursului fiecare participant primeste un booster.

Fiecare participant desface boosterul primit si, fara sa se uite la cartile din booster, adauga 15 basic lands, cate 3 din fiecare tip. Acesta este deck-ul pe care il veti juca in prima runda din concurs. Pentru ca nu ati vazut continutul booster-ului deck-ul va fi o surpriza atat pentru oponent cat si pentru voi! 

Meciul se va desfasura ca orice meci normal de Magic, 2 din 3. De fiecare data cand castigati un meci primiti inca un booster. In caz de egal nici unul din concurenti nu primeste booster.

Dupa ce primiti un booster veti avea la dispozitie 10 minute pentru a construi un nou deck de minim 40 de carti din toate cartile pe care le-ati deschis in cadrul concursului; veti avea acces la oricate basic lands doriti.

Daca in concurs sunt inscrisi 16+ jucatori vor fi 4 runde. In cazul in care sunt sunt mai putin de 16 jucatori vor fi doar 3 runde. Nu exista pool de premii, fiecare participant va pastra boosterele pe care le deschide.

Nu exista taxa de participare, dar concursul este limitat la maxim 36 de jucatori. Inscrierile se vor face prin forumul GamesStop

<<Duels of the Planeswalkers 2012 Digital Items Code Cards>>

Cand un jucator se inscrie in turneul de Mini Master va primi un cod cu care poate sa obtina un obiect unic in cadrul jocului ‘Duels of the Planeswalkers 2012’. Jucatorul isi va alege platforma dorita: Xbox LIVE® Arcade, PlayStation® Network, sau PC prin Steam®. Fiecare jucator poate sa primeasca un singur cod.

Deck Builder’s Toolkit T-shirt Promotion

Primii patru participanti care cumpara un Deckbuilder’s Toolkit in timpul evenimentului ‘Magic Celebration’ vor primi un tricou.   

Format Casual

Decklist: Nu

Pret Inscriere: 0.00 lei