Citeste si Magestorm – prezentare detaliata

Kragis si Lausjans vor fi primele 2 factiuni ce se vor infrunta in lumea Aleen in primul set Magestorm, impreuna cu 4 tipuri de Magi, toti extrem de puternici in felul lor: Firemage, Airmage, Fate Guardian si Druid.

Armatele

Kragis sunt invadatorii ce vin din Val, continentul Vestic – un taram foarte indepartat de Tys, locul unde se petrece actiunea in Magestorm. Sunt o societate de tip militar si doresc sa cucereasca un nou teritoriu pentru a trai pe continentul Estic. Ei s-au stabilit pe malurile unui mare rau ce delimiteaza teritoriul Lausjans, iar acum incearca sa se extinda inspre padurile dinspre est.

Lausjans sunt o rasa straveche de locuitori umanoizi din padurile virgine ale Tys ce traiesc intr-o comuniune stransa cu Natura. Se vad drep “aparatorii” Naturii si ingrijesc toate tipurile de animale si plante ce traiesc in padurile lor. Cand Kragis au venit prima oara pe teritoriile lor si au incercat sa se stabileasca in aceste paduri, Lausjans au reactionat dur, incercand sa-i indeparteze.

Magii

Firemage (Magul de foc) este un Mag elementar ce are puteri aruncarea de vraji magice ale luminii si focului, capabil sa produca stricaciuni direct sau indirect, prin imbunatatirea puterii de lupta a armatei sale.

Airmage (Magul de vant) este un alt fel de vrajitor elementar, capabil sa controleze vanturile, cu un rol strategic mai puternic in lupta, putand sa faca trupele sa se deplaseze mai repede sau chiar sa zboare.

Druid (Druidul) este un “mester bun la toate”, cu puterea de incantatie a plantelor si animalelor, capabil sa intareasca toate caracteristicile din joc ale trupelor sale, de a impaduri portiuni noi si de a invoca fiintele padurii.

In final, Fate Guardian (Gardianul Destinului) este un vrajitor neobisnuit, special, paznicul unei carti unde Destinul Lumii este scris – trecut, prezent si viitor, astfel el stie tot, cu posibilitatea ciudata de a controla elementele aleatoare ale jocului cu ajutorul aruncarii zarului.

Sursa articol si poze: Nexus Games