Lex Hobby Con 2015

Vino si tu intre 31 octombrie si 1 noiembrie 2015 la cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate si pasionatilor de ele din Nord-Estul tarii: Lex Hobby Con 2015!

Anul acesta o sa avem foarte multe surprize pentru voi in materie de benzi desenate, board games, trading card games, figurine colectionabile, invitati speciali si multe alte lucruri interesante.

Vino si joaca alaturi de alti pasionati cele mai noi jocuri de societate!

Esti o fire competitiva? Avem calificari pentru Campionatul National de Catan 2015 cu premii de peste 2000 lei. (detalii pe pagina evenimentului)

Iti place Magic: The Gathering? Organizam un concurs la standarde europene. (detalii in curand)

IT Games Battle? Avem o competitie exclusiva pentru firmele din IT. Faci parte dintr-o firma si vrei sa castigi faima si notorietate? IT Games Battle e pentru tine. Detalii la alex@lexgames.ro .

48 de ore, peste 1000 de vizitatori, peste 200 de jocuri, premii totale de peste 15.000 lei, zeci de surprize, sute de carti de Magic, mii de negocieri aprige la Colonistii din Catan, zeci de zei venerati la Tzolk’in: Calendarul Maias, mii de zaruri aruncate in cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, zeci de incercari in speranta de a ajunge la final (fara nimic 🙂 ) la Galaxy Trucker, multe teorii publicate la cacealma la Alchimistii, sute de planete facute la Micul Print si multe alte cifre interesante, fac din Lex Hobby Con un eveniment la care cu siguranta trebuie sa participi!

Intrarea este libera la evenimentul mare. Concursurile de Magic: The Gathering si Catan sunt cu taxa. Va exista si o varianta de bilete cu diferite beneficii. Pentru mai multe detalii urmariti pagina de Facebook a evenimentului.

Cu un simplu Join la eveniment vei fi tinut la curent cu toate noutatile.

Locatie: Iulius Mall, Iasi.

Spre deosebire de anul trecut, Lex Hobby Con 2015 se va desfasura pe doua nivele.