Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea Brotherhood Without Banners, o extensie a fortelor aliate din jocul de societate Battles of Westeros. Rapoarte ale atacurilor asupra vailor realizate de armate de jefuitori au ajuns la urechile Regelui. Din motive de onoare, un grup de soldati si nobili a fost insarcinat cu aducerea acestor proscrisi in fata justitiei Regelui, pana cand acestia vor fi numiti haiduci conform politicilor schimbatoare ale acestuia.

Autorizati pentru a proteja

Brotherhood Without Banners introduce jucatorilor o noua forta a aliatilor ce poate suplimenta forta unei Casa principale cum ar fi House Stark sau House Lannister din jocul de baza, folosind regulile normale sau regulile Skirmish. Cu noi tipuri de unitati, un regulament cu 4 scenarii noi, carti noi, comandanti noi, acesta expansiune noua va aduce varietate experientei tale cu Battles of Westeros si mai multa putere cauzei Casei tale!

Aliaza-te cu 3 comandanti noi, jura sa protejezi micile popoare impotriva celor care le-ar putea face rau: Lord Beric Dondarrion, Anguy “The Archer” si Thoros of Myr. Dubbed the “Lightning Lord”.

Unitatile din Brotherhood continua trendul din Battles of Westeros prin a reprezenta fortele aliate cu miniaturi colorate. Oricum, spre deosebire de celelalte seturi Battles of Westeros, Brotherhood Without Banners nu include niciun banner sau componente cu sttiv, deoarece acesti razboinici nelegiuti nu raspund niciunui Liege Lord si nici nu lupta sub un anumit steag. Aceste unitati nu respecta regulile normale de activare si sunt controlate printr-o noua mecanica: Tokenuri Brotherhood.

Brotherhood Without Banners dispune de asemenea de cuvinte tematice noi cum ar fi Call to Arms si Scrapper. Call to Arms reprezinta abilitatea  Brotherhood de a incita taranii locali sa se ridice la lupta si sa se alature pe campul de lupta. Scrapper este atribuita unitatilor ce sunt luptatori incapatanati si duri, agresivi chiar si atunci cand se apara.