Pentru ca am primit mai multe intrebari despre noua locatie Red Goblin si despre noua interfata Play Days, am zis sa aducem lamuriri.

Magazinul respecta idea precedentei locatii din Piata Romana avand expuse sute de titluri pe rafturi, titluri care pot fi testate asezati comod pe o canapea si fotolii in jurul unei mese spatioase. Programul este deasemenea acelasi, adica de luni pana duminica de la 12:00 la 20:00.

Totusi, noua locatie nu propune doar un spatiu mult mai mare de magazin, ci si un loc de joaca pe masura. La subsol, intre arcade si bolti de caramida aparenta, sunt dispuse 6 mese cu 24 de locuri pe scaune comode. Pentru ca nu propunem o cafenea, ci un loc de joaca pentru board ganme-uri, card game-uri si alte jocuri ce presupun socializarea, mesele sunt de 90 x90 cm, putand fi extinse la 90 x 170 ca sa poata incapea fara probleme un Game of Thrones editia a doua sau Dominion.

Pentru ca spiritele se aprind si uneori jocurile se mai si prelugesc, fumatul este interzis, insa jucatorii o sa poata cumpara bauturi racoritoare. Programul zonei de joaca va fi acelasi cu cel al magazinului, de duminica pana joi, adica de la 12:00 la 20:00, insa, vinerea si sambata programul va fi extins pana cel putin la ora 24:00. Aceasta extindere de program va fi posibila si in timpul saptamanii, cu o programare prealabila si pentru numarul potrivit de jucatori.

Cat priveste costurile, situatia este urmatoarea:

INTRARE: 10 ron / persoana + racoritoare din partea casei. Vei putea sa te joci folosind jocurile noastre, sau, daca este un joc pe care noi nu il avem, poti sa il aduci tu de acasa. Vei putea juca atat cat este programul. Daca vei suna inainte, vei putea face si o rezervare.

ABONAMENT: 50 ron / persoana / luna si vei putea veni sa te joci de cate ori vrei in timpul programului. O rezervare este deasemenea necesara.

BONUS: o INTRARE pentru fiecare 150 ron cheltuiti la Red Goblin.

Cele de mai sus sunt preturi pentru situatii comune/obisnuite. In cazul in care doresti sa organizezi un eveniment privat si/sau doresti sa inchiriezi intreaga zona de joaca, costurile se discuta punctual. Pentru rezervari sunati la 031.1000.555.

Va asteptam,
Red Goblin