First published on BoardgameNews.com – Battlestar Galactica: Exodus

Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat o a doua extensie pentru jocul de societate Battlestar Galactica si asa cum se obisnuieste cu extensiile noi, Exodus vine cu multiple module ce pot fi adaugate jocului. Aceasta extensie se va lansa in ianuarie 2011.

Mai jos aveti descrierea extensiei Battlestar Galactica: Exodus facuta de catre editura Fantasy Flight Games:

Exodus aduce trei noi optiuni ce pot fi incluse in jocurile de Battlestar Galactica. Dati pilotilor Viper o provocare mai mare prin introducerea optiunii Cylon Fleet. Folosind noua tabla de joc Cylon Fleet, cartea de joc CAG Title si miniaturile Viper Mark VII, aceasta optiune va mentine presiunea in lupta pentru suprematie din jocul de societate Battlestar Galactica: The Board Game.

Adaugati un element de pericol cand va uitati la Cartile de Loialitate ale celorlalti folosind optiunea Conflicted Loyalties (Conflict de Loialitati). Atunci cand se confrunta cu posibilitatea de executie, unii jucatori s-ar putea sa nu fie asa de nerabdatori sa afle cat d loial sunteti.

In cele din urma, intalniti personalitatile conflictuale la bordul navei Galactica cu optiunea Ionian Nebula. Aliatii cutreiera tabla de joc, oferind beneficii sau dezavantaje jucatorilor, in functie de tipul Jetonului de Trauma (Trauma Token) asignat.

Tabla Cylon Fleet
 

 

Cartile de loialitate