Articol preluat de la www.gameflux.ro

Weekend-ul ce-a trecut a fost probabil unul din cele mai încărcate cu Magic din istoria Franței dar și a Magicului în general. Un Pro Tour de excepție, un Player of the Year Showdown și un Grand Prix care a bătut recordul la numărul de participanți. Toate acestea s-au întâmplat la Paris zilele ce-au trecut.

Pro Tour Paris

După 2 zile de Standard și Limited, 1 jucător din 481 a ieșit câștigător, acesta fiind americanul Ben Stark (Caw-Go), care a reușit să-l înfrângă pe conaționalul său Paul Ritzel (Boros).

Pentru cei care nu au reușit să urmărească meciurile din Top 8, vă invit să urmăriți următorul video-rezumat:

Pentru mai multe informații despre PT, apăsați aici.

Player of the Year 2010 Showdown

Brad Nelson și Guillaume Matignon au ajuns în sfârșit să-și dispute titlul pentru cel mai bun jucător al anului 2010. Brad Nelson care a pilotat un Caw-Go Deck, a reușit să-l înfrângă 4-2 pe Guillaume care pilota un Tezzeret Deck, după 2 runde de Standard, 3 de SuperSealed și încă una de Standard.

Iar pentru cei care n-au văzut confruntarea celor 2, iată aici înregistrările:

Grand Prix Paris

Acest eveniment a reușit să strangă un număr record de oameni: 2182 de jucători! Formatul a fost Sealed urmat de top 8 booster draft. După 15 runde de joc și top 8 draft, câștigător a ieșit tot un american: vrajitoarea David Sharfman. Pentru mai multe rezumate ale GP-ului, urmăriți link-ul acesta.

Surpinzător, și la acest GP am avut prezență românească. Bogdan Vodă, Campionul Național din 2009, a reușit o evoluție foarte bună de-a lungul cel0r 2 zile de concurs. La finalul celor 16 runde, acesta s-a clasat pe locul 187 din 2182 jucători. Pentru acest lucru îl felicităm!

Iar pe final vă las cu Wrap-Up-ul ultimei zi de Super Magic făcut de nimeni alții decât Brian David-Marshall și Rich Hagon.