Dupa ce v-am aratat pozele facute in timpul rundei numarul 4 din cadrul Campionatului National de Magic: The Gathering 2011, am ramas datori cu cateva detalii despre desfasurarea acestuia si numele celor 8 finalisti, alaturi de numele celui care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Magic: The Gathering 2011 ce se va desfasura in perioada 17-20 noiembrie 2011 la Fort Mason Center in San Francisco, California.

La evenimentul organizat de www.gamesstop.ro prin fondatorul Cascaval Cristian au participat 81 de concurenti din orase precum Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Tirgu Mures, etc. Au fost 7 runde, 4 runde de standard si 3 runde draft. Judecatorul principal a fost Pienar Mircea si secundar Teodorescu Adrian. Finala a fost formata dintr-o singura runda eliminatorie.

Rezultatele finale sunt:

Locul 1 Posoiu, Mircea Adrian P
Locul 2 Voda, Bogdan
Locul 3 Mahu, Sebastian
Locul 4 Catana, Ciprian
Locul 5 Stoica, Bogdan
Locul 6 Valceanu, Mihai
Locul 7 Barbosu, Mihnea
Locul 8 Boariu, Alex .

Dupa cum vedeti, in speranta ca va obtine viza, Mircea Adrian Posoiu va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Magic: The Gathering 2011. Multa bafta Mircea!

Premiile oferite de organizatori au fost:

Dupa rundele Swiss, s-au acordat urmatoarele premii:
Locurile 16 – 13: 1xBoostere
Locurile 12 – 9: 2xBoostere

Dupa rundele de top8, s-au acordat urmatoarele premii:
Locurile 8 – 5: 4xBoostere
Locurile 3 si 4: 10xBoostere
Locul 2 – 20xBoostere
Locul 1 – 40xBoostere 

Mai jos aveti si cateva poze trimise de Cristian Cascaval de la www.gamesstop.ro din timpul Campionatului National de Magic: The Gathering 2011 desfasurat sambata, 20 august 2011 pe parcursul a 15 ore. Rezultatele dupa cele 7 runde, inainte de finala, alaturi de punctajele obtinute se pot consulta aici.