Asa cum ne-a obisnuit, targul Spiel 2011 de la Essen aduce multe noutati. Cyclades: Hades este prima extensie a jocului lansat in 2009 tot la Essen de catre Bruno Cathala si Ludovic Maublanc alaturi de talentul artistic al lui Miguel Coimbra.

Mai jos aveti o scurta descriere oferita de editura Matagot:

“Dupa o scurta perioada de pace in insulele Cyclades, a venit timpul aliantelor, negocieri si ostilitati. Grecia este plina de zvonuri cum ca Hades se va intoarce cu armatele sale de strigoi. Cyclades a devenit faimos in lumea jocurilor de societate pentru zeii sai puternici din Olimp, creaturi puternice, flotele puternice si soldatii curajosi. Orasele din Sparta, Corint, Teba, Atena si Argos s-au luptat pentru a obtine suprematia insulelor Cyclades, iar astazi aceasta lupta reincepe iarasi cu lansarea primei extensii a jocului Cyclades.

Aceasta extensie este compusa din 4 module ce au nevoie de jocul de baza pentru a juca. Fiecare modul poate fi integrat unul cate unul. Pentru mai multa distractie, se pot combina toate modulele si se pot descoperi nenumarate strategii. 2 pana la 5 jucatori se vor apropia si vor descoperi zei noi, Eroi si creaturi mitologice intunecate din Imperiul lui Hades.”

Mai jos aveti cateva poze ce infatiseaza grafica extensiei Cyclades: Hades. Enjoy!

Dionysos

Achille

Hector

Hera