Este primul Craciun in care lumea BoardGame a fost atat de aproape de noi. Am inceput inca din Seara de Ajun mai ales ca am fost in formula extinsa de 7 : eu cu Carmen, muck cu Simona, Merius cu Gina si o prietena de-a lor care tocmai avusese o zi “perfecta”, accident usor in Bucuresti, accesorizat cu amenintari, mers pe la Politie, exact ce isi doreste o fata inainte de Craciun.

Am ciugulit cate ceva (doar vreo 4-5 sarmale de fiecare, ridichie neagra si ceva sa le ude, de la tara) si apoi ne-am gandit ca ar merge la desert un joc. Ce joc sa fie? Aproape in acelasi timp ne-am decis: Risk. Imediat mi-am dat seama ca am ales gresit: nu ma simteam norocos! 

 

Jucatori au fost cei care se baga deobicei la Risk, noi baietii si Carmen a.k.a “Oaia Neagra”. muck a scos repede jocul, ne-am luat fiecare culoarea obisnuita si am inceput. Eu norocos ca intotdeauna la Risk : sunt ultimul!!! Merius primul, muck al doilea si Carmen a 3-a. 

M-am gandit ca daca tot sunt ultimul sa notez si pe o foaie toata actiunea. Munca facuta in zadar se pare, am pierdut foaia dar imi aduc aminte exact cum s-a desfasurat jocul:

Merius s-a concentrat pe America de Nord si apoi pe America de Sud;

muck pe iubita lui Australie si pe Asia;

Carmen pe Europa si un pic din Asia;

– Eu am ramas cu Africa si putin prin Asia si Europa.

 

Zarurile nu au fost deloc de partea mea. Joc de noroc, nimic din ce imi trebuia nu a iesit. Cateva calcule gresite, decizii luate la repezeala, totul a dus la o infrangere destul de rapida. Nu am reusit sa iau niciun obiectiv. Asta e. Macar bine ca am noroc in dragoste 🙂 .

Dupa mine, a fost scos si muck din joc. Noi ne-am retras la mic joc de Mortal Kombat pe Xbox (stiu, nu am ramas pana la sfarsit 🙁 ). Batalia s-a dat intre marile personalitati consacrate ale acestui joc: Carmen si Merius . Surprinzator stiu, a castigat Merius!!!  muck ar fi zis ca a pierdut Carmen 🙂 .

 

Va las mai jos in compania catorva poze din timpul jocului. Maine o sa va povestesc despre cum mi-am petrecut Craciunul la Bragadiru, cu familia si rudele. Nu au lipsit nici jocurile de societate. Oare ce am jucat 🙂 ?