Dupa cum va anuntam aici, cei de la Days of Wonder au gasit o solutie de a combina cele 2 lumi din Small World si Small World Underground cu ajutorul extensiei Small World: Tunnels.

Daca ai ambele jocuri si esti din Romania, punem la bataie pentru voi, in mod gratuit, 2 extensii Small World: Tunnels!!!

Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu la acest articol pana la data de 15 ianuarie 2012 in care sa ne dai minim 5 caracteristici pozitive/negative ale jocului. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti la finalul concursului. Partenerii BoardGames BLOG nu pot participa. Daca nu aveti ambele jocuri, extensia Small World: Tunnels nu poate fi folosita!

L.E. La sugestia lui acidutzu am decis sa modificam putin regulile de acordare ale celor 2 extensii. Pot participa si cei care au doar Small World si care cred ca ii ajuta extensia sau urmeaza sa isi cumpere Small World Underground (sau invers, daca aveti deja Small World Underground), dar pentru asta, trebuie sa respectati cerinta initiala, aceea de a ne spune minim 5 caracteristici pozitive/negative ale jocului Small World. Se vor lua in considerare comentariile aparute dupa comentariul meu cu “Resetare comentarii. Reguli schimbate! :D”.

Deci, va asteptam cu minim 5 caracteristici pozitive/negative ale jocului Small World/Small World Underground, iar 2 dintre voi, cei care au deja unul din cele 2 jocuri, vor primi cate o extensie Small World:Tunnels.

Succes si spor la joaca!
Echipa BoardGames BLOG