Game Night Star Wars

Va invitam in fiecare joi, de la ora 18:30 pana la ora 21:00, la Game Night. In aceasta saptamana si in cele care vor urma ne vom juca Star Wars Jocul cu miniaturi, urmand sa propunem un alt joc dupa cele x saptamani de Star Wars.

Game Night este un concept Cutia.ro pe care Creative Board Gaming il sustine. Taxa de participare: 7 ron

Initial va vom invata jocul, iar pe parcurs este foarte posibil sa primim suport pentru Organized Play astfel incat sa putem organiza concursuri mai mari.

GDay_KTK 798

Sambata, 18 octombrie, ora 11:30 – MTG Game Day 1 (taxa de participare 35 lei, include 2 x booster packs Khans of Tarkir), fond de premii – locul I castiga si un playmat, top 8 – Utter End cu alternative artwork; top 30 – Heir of the Wilds cu alternative artwork iar alte carti se vor da random: 4X Reclamation Sage de Gameday M15, 5X In Garruk’s Wake de Release M15, 8X Dragon Throne of Tarkir de Release Khans of Tarkir si 1X Dictate of the Twin Gods + Random, oferim si 3 X free Entry pentru unul din evenimentele preferate FNM/FNM 100.

Duminica, 19 octombrie, ora 11:30 – MTG Game Day 2 (taxa de participare 35 lei, include 2 x booster packs Khans of Tarkir), fond de premii – locul I castiga si un playmat, top 8 – Utter End cu alternative artwork; top 30 – Heir of the Wilds cu alternative artwork iar alte carti se vor da random: 4X Reclamation Sage de Gameday M15, 5X In Garruk’s Wake de Release M15, 8X Dragon Throne of Tarkir de Release Khans of Tarkir si 1X Dictate of the Twin Gods + Random, oferim si 3 X free Entry pentru unul din evenimentele preferate FNM/FNM 100.

Concurs de whist, 18 octombrie, 798 px

Sambata incepand cu ora 12:00 te invitam la sala de joaca pentru Concursul de Whist.

Vom juca Whist romanesc, cu premiere de 5 puncte (in plus sau in minus) daca licitezi corect/gresit tot atatea ture la rand cati jucatori sunt la masa. Sunt minim 8maxim 18 locuri disponibile, vom juca la 2-3 mese iar dupa o runda (un joc intreg de Whist) se va organiza finala (un nou joc de Whist) cu primii jucatori de la fiecare masa.

Taxa de participare este 25 lei/persoana iar valoarea premiilor va fi stabilita in functie de numarul de jucatori prezenti:
8 – 11 participanti: premii in valoare de 780 lei pentru primele 2 locuri (jocuri in valoare de 180 lei + cate un abonament la sala de joaca CBG, valabil 6 luni, in valoare de 300 lei)
12 – 18 participanti: premii in valoare de 830 lei pentru primele 3 locuri (jocuri in valoare de 230 lei + cate un abonament la sala de joaca CBG, valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primele 2 locuri)

Incepand cu 15 noiembrie vom face o Liga de Whist, unde participantii vor putea castiga premii atat in fiecare etapa, cat si in etapa finala. Pana atunci, te asteptam la concursurile individuale precum acesta

Facebook news Area-Website Header on home page 960x720 px

 

CBG te asteapta sambata18 octombrie, la Promenada Mall (Calea Floreasca, nr. 246B), in cadrul unui eveniment inedit ce marcheaza lansarea sezonului de sky in stil austriac. Mai multe detalii despre eveniment poti vedea aici: 

Standul CBG de la Promenada iti aduce cele mai populare jocuri deschise, cu care te poti distra in voie, si un CONCURS DE CATAN la care participarea este gratis – sunt 16 locuri disponibile si premiem primii 10 castigatori cu jocuri in valoare de 1190 lei.

Mai multe detalii despre ofertele si evenimentele CBG gasiti pe site sau pe paginile de Facebook MTG at CBG si D&D at CBG.