Pentru ca mai este foarte putin pana cand jocul Regele din Tokyo va fi disponibil in magazinele de specialitate, impreuna cu cei de la Lex Hobby Store ne-am gandit la un concurs si ei pun la bataie un exemplar al jocului!

Ce trebuie sa faci?

1. Sa locuiesti in Romania
2. Pentru ca in joc este vorba de monstri fiorosi ce se lupta pentru suprematia orasului Tokyo, vrem sa iti imaginezi un nume de monstru cat mai original care sa faca referire la Lex Hobby Store, mai subtil sau direct. In plus, vrem sa ne descrii si cum ar trebui sa arate acest monstru in viziunea ta si ce abilitati il fac unic(Monstri nu au abilitati in acest joc, o mica scapare din partea noastra 🙂 ). Numele si descrierea monstrului le vei lasa printr-un comentariu la acest articol.
3. (Optional) Sa dai Like paginii de Facebook Regele din Tokyo.

Comentariile ar trebui sa fie destul de concise, sa nu ne plictisim de citit povesti (orientativ, un maxim de 350-400 de caractere ar fi ok).

Castigatorul premiului va fi ales de catre Alex de la Lex Hobby Store pe baza tuturor comentariilor primite la acest articol in perioada 26 iunie – 3 iulie 2013, timp destul credem noi sa te gandesti bine la acel monstru original ce iti va aduce Regele din Tokyo in colectia ta.

Atentie!

Lasati un singur comentariu pentru concurs! In cazul unor comentarii multiple, doar primul tau comentariu va fi luat in considerare!
Partenerii BoardGames BLOG si Lex Hobby Store nu pot participa la acest concurs.

Pentru cei care nu cunosc jocul, avem aici cateva impresii dupa ce l-am incercat la targul de jocuri Spiel Essen.

Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati!

Succes si spor la joaca!