In cadrul team building-ului Adobe, Red Goblin a organizat si a pus la pus la dispozitie jocurile pentru o seara de distractie cu board games. Au venit oameni care atunci vedeau pentru prima data un board game, cat si oameni cu multe jocuri la activ, pentru care Carcassonne este mult prea simplu.

Seara a inceput cu o decizie foarte grea: ce sa joci din selectia de 30 si ceva de jocuri intinse pe masa de la intrare. Dupa minute intregi de dezbateri legate de tema jocurilor si de cautari de parteneri de joc care sa aprecieze acelasi joc, lumea a purces la deschis si intins jocurile pe mese, la citit reguli si imediat joaca si batalia pentru victorie erau in toi.

Printre jocurile alese si jucate se numara Shadows over Camelot, Citadels, Carcassonne, Colonistii din Catan, Small World, Mr. Jack si Ingenious. Colegii indieni s-au distrat cu Jaipur. Incepatorii s-au distrat cu Jenga si si-au prins un pic urechile cu Risk Godstorm, pe care insa l-au terminat si pe care l-au cerut si a doua zi sa-l joace.

Alte jocuri care au avut un mare succes si pe care le-au cerut si a doua zi dupa ce s-au trezit au fost Puerto Rico, Cargo Noir, Saboteur, Carcassonne si Blokus (care a prins foarte bine la geek-sii care sunt in Adobe 🙂 ).

Seara a fost una foarte frumoasa, in care s-au distrat si si-au facut prieteni noi intre colegi (asa cum se vede si din pozele de mai jos). Si la ora 3 dimineata cand s-au apucat sa stranga jocurile, mai erau oameni care au ramas sa joace Catan dupa o zi foarte grea :).

In autocar, pe drumul de intoarcere, lumea a jucat Mystery Express pentru relaxare. Cei din Adobe abia asteapta sa se adune si sa se joace din nou!

Ii multumim lui Mihai Maerean pentru informatii