Acum 3-4 luni, vecinul muck a descoperit jocurile pe tabla (board games). A si facut primele investitii: Saboteur, Buccaneer si Bohnanza. Ne-a placut ideea. Am redescoperit copilaria, desi atunci cand eram mici, jocuri de genul “Piticot“, “Nu te supara frate” si “Go” erau un lux. Aveau doar baietii cu pile pe la magazinele de jucarii si cu multe cartuse de Kent si pachete de cafea.

Am dat la tradus regulamentele (de lene in primul rand si mai ales ca un Google Translate te face doar sa razi, nu intelegi nimic). Am inceput sa jucam in fiecare saptamana, in special in weekend.

Ne-am dat seama ca sunt multi in Romania care joaca, dar e greu sa gasesti regulamente sau explicatii despre jocuri in limba romana. Facem parte din categoria celor care au jucat si sunt dispusi sa impartaseasca din experienta acumulata.

Noi ne propunem sa povestim despre ce jocuri jucam, sa oferim gratis regulamente traduse si interpretate de noi, dar si sa dam strategii si tactici ce se pot aplica la aceste jocuri pe tabla.