Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea editiei revizuite a jocului de societate Arcana, un joc de carti cu intriga, mita si uneltiri pentru 2-4 jucatori. Este capabila breasla ta sa revendice infamul oras  sau vei ramane dornic de putere? Cu noi Bresle si reguli optionale, editia revizuita a jocului Arcana va spori optiunile strategice din joc.

In acest joc de carti interesant vei conduce una din cele 6 bresle unice, vei initia o zona exclusivista de putere in Cadwallon si vei lupta pentru dominatie in cartierele orasului. Trimite-ti agentii sa se asigure de ajutorul cetatenilor influentati si castiga relicve pretioase in cautarea autoritatii supreme. Breasla cu cele mai multe puncte de victorie castiga!

Noi bresle si noi variante de joc

Editia revizuita a jocului Arcana ofera jucatorilor 2 bresle noi ce pot fi conduse: Breasla Clarvazatorilor (Guild of Fortune-tellers) si Breasla Arhitectilor(Guild of Architects). Sunt agentii tai experti clarvazatori in cautare de influenta cu ajutorul vrajitoriei? Sau iti vei chema in ajutor mestesugari pasionati, ingineri ce lucreaza cu piatra, metal si nafta? 

Cu adaugarea alegerilor de breasla, editia revizuita ofera jucatorilor experiente noi cu fiecare carte aleasa. Noile variante de joc maresc rejucabilitatea. Sunt reguli pentru 6 optiuni noi dintre care puteti alege, sau puteti juca folosindu-le pe toate pentru o experienta mai provocatoare.

Jucatorii isi pot personaliza breasla, sa indeplineasca obiective, sa recruteze Militia, sa invoce abilitatile Maestrilor Breslei, sa schimbe cursul jocului prin evenimente aleatoare sau sa optimizeze strategia tactica prin decartare de carti.

Jocul de societate Arcana este realizat de Damien Desnous si se va lansa in toamna 2011.