Incetisor, crestem si noi mari! A mai trecut un an de la ultima aniversare si uite ca inca ne mentinem in forma si antrenati in jocurile de societate. In acest an, nu o sa va mai povestesc despre cum am inceput impreuna cu muck acest blog la sugestia lui, o sa trec direct la partea interesanta: ce am facut intre timp!

Pentru a vedea ce reusisem dupa un an de zile, puteti citi postul aniversar de anul trecut. Hai sa vedem statisticile din acest an 😀 :

85.967 de vizite;
44.849 de vizitatori unici;
211.543 de vizualizari ale paginilor;
2.46 pagini in medie vizualizate la fiecare vizita;
3:30  minute durata medie a vizitei;
– cei mai multi vizitatori unici intr-o singura zi, 387, in 3 ianurie 2011;
surse de trafic: 14,83% Accesare Directa, 35,67% Vizitatori adusi de link-uri de pe alte site-uri, 47,09% Vizitatori din motoarele de cautare.

Cum transpunem aceste statistici in rezultate pentru dezvoltarea comunitatii de boardgames din Romania? Daca anul trecut pe 17 iunie 2010 anuntam destul de mandru 200 de articole, ei bine, acum avem 1047, de 5 ori mai mult! Comentariile pe blog au ajuns la 2.179 (de la 466 anul trecut), fiind primite de la 226 de oameni.

Anul trecut ne doream intalniri. Miercuri, 15 iunie 2011, am avut intalnirea BoardGames BLOG Night cu numarul 37 din Ceainaria Tabiet, neluand in calcul celelalte intalniri la care am participat. Pagina de Facebook atrage tot mai multi prieteni, am ajuns si noi la 821 si numarul lor creste.

Concursurile cu premii au adus ceva jocuri noi in colectiile unor jucatori mai talentati in ale condeiului si nu ne vom opri aici! Mai pe seara o sa revenim cu o surpriza, asa cum v-am obisnuit, tine-ti aproape!

Am infiintat prima Breasla Romaneasca pe BoardGameGeek, Romanian Guild, care, in prezent, gazduieste 82 de useri. Nu putem spune ca avem mare activitate acolo, dar macar suntem prezenti si noi, aratand ca se pot juca boardgame-uri si in Romania.

Si acum, sa trecem la partea de multumiri!

Multumim in primul rand celor care ne-au trimis review-uri/traduceri cu diferitele ocazii sau doar ca au vrut sa contribuie la dezvoltarea fenomenului, celor care comenteaza, celor care ne atentioneaza atunci cand mai gresim. Fara feedback-ul vostru nu putem merge mai departe. Trebuie sa crestem impreuna, sa atragem cat mai multi oameni la intalniri.

Multumim Ceainaria Tabiet ca ne-a gazduit cu multa rabdare si caldura in fiecare Miercuri la intalnirile BoardGames BLOG Night! Da, noi suntem cei care va streseaza cu blizuri atunci cand jucati!

Multumim Red Goblin, Taraba de Jocuri, Regina si Nebunul, Lex Hobby Store, Ideal Boardgames, furnizorii nostri de fericire in cutii de carton pline de markere, token-uri, carti, jetoane si alte componente!

Echipa BoardGames BLOG,
Primul blog de boardgames din Romania